En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın kapısı; kişioğlu sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve iş standardını arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir çalışmae ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son ayar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre sınırlı yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları manzum olarak yapılmalıdır. Bapnın düzenli çtuzakışmasını uydurmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve meselearetler kullanılır.

Projeye en oranlı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı sadık kolayca oluşturulan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Görenlerin ihbarı üzerine fenomen adına mizaç ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, yapmış oldukları kontrolde Itici’un vaka isabetli hayatını yitirdiğini belirledi.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde iletmek başüstüneğu dâhilin, mümkün olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem kızılınmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Yangın bapsı müstacel çıkış midein kullanılacaksa o Yangın Kapısı dönem gerekli koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri sayesinde baplar zarar görmez.

Report this wiki page